fredag 15. august 2014

LANDSSAMLING OM NASJONAL HELSE- OG SYKEHUSPLAN 27. og 28. SEPTEMBER 2014

.
Vær vennlig å spre videre informasjon om at Nasjonal helse- og sykehusplan er tema for høstens landssamling i Folkebevegelsen for lokalsykehusene. 

Vi tenker å gjøre noe nytt og annerledes denne gang: Det meste av samlingen blir en dugnad for å lage et begrunnet forslag til forutsigbar og god sykehusstruktur i Norge. 

Fra helse- og omsorgsdepartementets gruppe for helse-og sykehusplanen kommer Heidi Langaas, Kristin Lossius og Andreas Moan. Fra helse- og omsorgskomitéen på Stortinget kommer Kjersti Toppe (Sp)

Dugnaden denne helgen skal munne ut i et ferdige forslag som vil bli sendt inn til Helse- og omsorgsdepartementet. 

Les om Nasjonal helse- og sykehusplan på departementets nettsider HER.

Samlingen blir som vanlig på Perminalen Hotell, Øvre Slottsgate 2, Oslo. Deltakeravgift kr 1200 må betales kontant og dekker kurslokale, enkel lunsj, kaffe/te og frukt begge dager.

NB! Denne gang vil vi starte tidligere - allerede fra kl 10 lørdag - med eksterne innledere. Tilreisende må derfor komme til Oslo fredag kveld for å få med seg innleggene.

Spørsmål og påmelding kan dere sende til epostadressen lokalsykehus@hotmail.com eller ta kontakt med meg på telefon. Vi sender programmet som pdf-fil til interesserte.

NB! Selv om folk alt har begynt å melde seg på settes samlingen opp med forbehold om nok påmeldte. Interesserte lokalpolitikere, helsepersonell, interesseorganisasjoner og andre som ønsker å melde seg på, kan bli med hvis det er ledige plasser.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar