tirsdag 16. september 2014

NASJONAL SYKEHUSPLAN TEMA PÅ LANDSSAMLING I FOLKEBEVEGELSEN 27. OG 28. SEPTEMBER

.

.

Nasjonal helse- og sykehusplan er tema for høstens landssamling i Folkebevegelsen for lokalsykehusene. 

Vi tenker å gjøre noe nytt og annerledes denne gang: Samlingen blir en dugnad for å lage et begrunnet forslag til forutsigbar og god sykehusstruktur i Norge. 

Fra helse- og omsorgsdepartementets gruppe for helse-og sykehusplanen kommer Heidi Langaas, Kristin Lossius og Andreas Moan. Fra helse- og omsorgskomitéen på Stortinget kommer Kjersti Toppe (Sp)

Dugnaden denne helgen skal munne ut i et ferdige forslag som vil bli sendt inn til Helse- og omsorgsdepartementet. 

Les om Nasjonal helse- og sykehusplan på departementets nettsider HER.

Samlingen blir som vanlig på Perminalen Hotell, Øvre Slottsgate 2, Oslo. Deltakeravgift kr 1200 må betales kontant og dekker kurslokale, enkel lunsj, kaffe/te og frukt begge dager.

NB! Denne gang vil vi starte tidligere - allerede fra kl 10 lørdag - med eksterne innledere. Tilreisende må derfor komme til Oslo fredag kveld for å få med seg innleggene.

Spørsmål og påmelding kan dere sende til epostadressen lokalsykehus@hotmail.com eller ta kontakt med meg på telefon. Vi sender programmet som pdf-fil til interesserte.

Vi har nå påmeldinger fra de lokale aksjonenene i Harstad, Narvik og Mosjøen. Det stiller også folk fra ”Vi som er for 3 akuttsykehus i Oppland” og "Aker sykehus venner". Lærdal og Nordfjord blir representert - og flere … Fra Rjukan kommer det en delegasjon på hele seks deltakere. Det er ekstra spennende på grunn av den kampen de har ført der - og den spesielle situasjonen med nedlegging av et sykehus begrunnet i et administrativt vedtak om "kvalitet". Det er noe som kan bli gjennomført i flere helseforetak, så her må vi andre lytte.  

Interesserte lokalpolitikere, helsepersonell, interesseorganisasjoner og andre som ønsker å melde seg på, kan bli med hvis det er ledige plasser.

Programmet kan du få som pdf-fil ved å sende bestilling til epost lokalsykehus@hotmail.com.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar