fredag 24. august 2007

Sykehus i valgkampen - Arbeiderpartiet

Ap i Møre og Romsdal: "Gullkantet sykehusbudskap fra Regjeringen"

"Regjeringa med statsminister Stoltenberg i spissen har tatt tak i den krevende sykehussituasjonen i Møre og Romsdal. Han har både ved besøk i fylket vårt og ved innlegg i media gitt oss noe vi langt på vei må si er enestående særbehandling", skriver fire rødgrønne stortingsrepresentanter fra Møre og Romsdal: Asmund Kristoffersen(Ap), Svein Gjelseth(Ap), Bjørn Jacobsen(SV), Oddbjørn Vatne(Sp). De fortsetter:

"Statsministeren hadde følgende gode budskap:
- Ja til at alle lokalsykehusene skal bestå, noe som selvsagt også gjelder sykehusene i Kristiansund og Molde slik han også sa for 2 år siden.
-Ja til at det påbegynte planleggingsarbeidet for nytt sykehus i Molde skal fortsette med uforminsket styrke.
-Ja til ny barneavdeling i Ålesund.

Styrelederen i Helse Midt, Kolbjørn Almlid, har også gjennom åpen mikrofon bekreftet at dette skal gjennomføres slik Regjeringa har sagt. Det er jo Helse Midt som sitter på pengesekken. Dette betyr selvsagt også at både kreftavdelinga på sykehuset i Ålesund og barneavdelinga i Kristiansund skal bestå. En selvfølgelighet slik vi også ser det.

Og som om ikke dette skulle være nok, så har helseminister Sylvia Brustad sagt at dette betyr at sykehusene skal bli satt i stand til å klare dette."

Mer på Møre og Romsdal Arbeiderpartis sider:
http://mr.arbeiderparti.no/index.gan?id=86

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar