tirsdag 24. februar 2009

Narvik: Kampen er ikke over! Sykehusaksjonen får pengestøtte fra Fagforbundet


OFOTENS TIDENDE I dag ga Fagforbundet avd 79 en overrekkelse av 5.000 kroner til aksjonskomiteen for Narvik sykehus.

- Vi vil benytte anledningen til å takke for det gode og viktige arbeidet for at vår arbeidsplass skal bestå som et kvalitativt godt og troverdig lokalsykehustilbud for kommunene som tilhører opptaksområdet til sykehuset, og ikke minst til den akuttfunskjonen som sykehuset fyller for både fastboende og tilfeldig forbipasserende, fortalte leder i Fagforbundet avd 79, Bengt-Ole Larsen, under overrekkelsen.

- Vi håper at vår tildeling kan inspirere andre foreninger i distriktet til å bidra. Kampen for lokalsykehuset er ikke over og uten tiltak som sykehusaksjonen vil vi miste tilbudene sykehuset gir, fortsatte Bengt-Ole Larsen som mener at mange av tilbuden til narvik sykehus hadde vært nedlagt hadde det ikke vært for aksjonskomiteen og fakkeltog.

- En ting er sikkert, verken Aksjonskomiteen for Narvik sykehus eller folkebevegelsen for lokalsykehusene kan legge ned arbeidet sitt. Vi er hele tiden på vakt, og vet at vi kan mobilisere på nytt om det trengs. Vi har ganske så god trening etterhvert, avsluttet Dagny Pettersen på vegne av Aksjonskomiteen.

Pengene aksjonskomiteen mottok går til å dekke reiseutgitfter for aksjonskomiteen i forbindelse med forskjellige samlinger og høringer.

• Les saken i Ofotposten ved å klikke her eller på overskriften

• Les om samme sak i Fremover ved å klikke her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar