onsdag 11. juni 2014

DEMONSTRASJON: STOPP RASERINGEN AV HELSE-NORGE MANDAG 16. JUNI

Det kommer selvsagt demonstranter fra alle kanter av landet, for etter vedtaket om Rjukan risikerer vi et ras av nedbygging, frem til Nasjonal sykehusplan kommer til Stortinget. Det store trøkket av folk blir nok fra Telemark denne gang:

Stenger Rjukan og Tinn mandag
Det er ramler inn meldinger som forteller at Rjukan by blir så godt som stengt mandag. Tinndølene vil dra til Stortinget for å gi klar beskjed. Folk vil dra mann av huse til hovedstaden for å stoppe nedleggelsen av lokalsykehusene i Telemark. Radio Rjukan vil dekke aksjonen direkte.

Tinn kommune gir sine ansatte fri dersom vesentlige funksjoner ikke blir skadelidende. Det samme gjør Rjukan vgs som også stiller med minibusser og sjåfører og gir eolever fri uten fravær, 

Scana Skarpenord og en lang rekke forretninger, og entreprenører som reiser fra byggeplassene.

Forretninger er i ferd med å henge opp "STENGT mandag 16/6" på forretningsdørene, mens Meny Rjukan og Jan Stenersen sponser enda en buss til å frakte sinna tinndøler til hovedstaden.
Vi har fått inn meldinger fra en rekke forretninger.

Ifølge RA vil A til Å Entreprenør og Rjukan VVS stenge og gi ansatte fri til å demonstrere, Rjukan Glassmagasin, Blått til Lyst stenger også.

Radio Rjukan er tilstede og vil føge saken fra Oslogryta, og sender fra klokka 11 mandag for de som er hindret fra å dra fra Tinn for å aksjonere.

Det er opprettet kontaktnummer for bussbestilling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar