tirsdag 9. september 2008

Narvik: Åpent møte om nytt sykehus i Folkets Hus tirsdag 16. september kl. 18.30


OFOTENS TIDENDE: Det skal bygges nytt sykehus i Narvik, men hva skal det inneholde? Akkurat det er et svært viktig spørsmål for befolkningen i Ofoten.
– Sykehustilbudet er en av grunnsteinene i et bærekraftig samfunn. Det er viktig for alle som bor og eventuelt skal flytte hit, og derfor er det også viktig for bedrifter og nyetableringer, sier Anita Fjellfoss fra LO Ofoten.

Det er LO og Arbeiderpartiet som står bak folkemøtet, og de har ventet lenge på en dato for å få selveste UNN-direktør Tor Ingebrigtsen med.
– Det vi må gjøre nå er å stille noen krav til direktøren. Hva slags funksjoner mener vi et nytt sykehus skal ha. Det er for sent å komme med innspill når bygget er ferdig, da er gjerne rammene lagt, poengterer Eva Opshaug Teigen, som også forteller at plassering av sykehuset ikke er et tema for møtet.
– Den saken skal bystyret i Narvik behandle.

Ingebrigtsen skal ha en liten innledning på møtet, og ellers sitte i et panel sammen med varaordfører Tore Nysæter, Åsunn Lyngedal fra Narvik Næringsforum, Dagny Pettersen fra Aksjonskomiteen for Narvik sykehus og lege/tillitsvalgt Stein Johansen. Disse skal både diskutere og svare på spørsmål fra salen.

Møte avholdes i Studiosalen i Folkets Hus tirsdag 16. september kl. 18.30.

• Les saken i Ofotens Tidende ved å klikke her eller på overskriften

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar