fredag 6. juni 2008

Hovedstadsprosessen: Trommald benekter hemmelighold

KAPASITET: Leder av Sykehusaksjonen Notodden, Asgeir Drugli, sto nylig frem i TA og sa at Hovedstadsprosessen drives fremover med et inntrykk av at det er overkapasitet i sykehus-Norge, mens han mener det er underkapasitet.

Foretak skriver ut «beroligende»
Mari Trommald er prosjektleder og viseadministrerende direktør i helseforetaket Sør-Øst. Hun gir i dette intervjuet en garanti for «gode lokalbaserte sykehus».

Helse Sør-Øst mener TA har kommet med skremselspropaganda i sykehusdebatten - selv om TAs artikler kun er basert på rapporter som er utarbeidet innad i helseforetaket. Nå skriver Helse Sør-Øst ut «beroligende».

1000 FAGFOLK
- Jeg er overrasket på vinklingen dette med Hovedstadsprosessen har fått. Vi bygger våre beslutninger på de faglige innspillene vi har fått. Over 1000 fagfolk har deltatt for å gi oss råd, og det er disse rådene som ligger til grunn for det arbeidet vi nå gjør. Jeg blir derfor overrasket over at det i TA står at vi driver et ukjent spill. Her er det ingenting som er hemmelig. Vi er opptatt av åpenhet og diskusjon, sier Trommald.

• Les hele intervjuet med Mari Trommald i Telemarksavisa på nett ved å klikke her eller på overskriften

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar