lørdag 25. oktober 2008

Nordstrand Ap: Vil aksjonere mot reformen

NORDSTRANDS BLAD Lokale arbeiderpartipolitikere støtter Jan Bøhlers bekymring for den kommende sykehusreformen.

Andersen, som er leder for Nordstrand Arbeiderpartilag, stiller seg bak Bøhlers bekymring vedrørende den planlagte omorganiseringen. – Jeg vet at veldig mange har etablert et godt forhold til Ullevål sykehus i vår bydel, og vi ønsker å beholde det. Folk jeg har snakket med er sjokkert over mangelen på demokrati i denne saken. Man er nødt til å høre på befolkningen. Men slik er det når regjeringen har gjort det slik at politikerne ikke styrer denne saken, sier den lokale arbeiderpartipolitikeren. Han forteller at da bydelen fikk saken til høring så var det ikke presisert at det var snakk om skifte av lokalsykehus.

– Det vi gikk inn for den gangen, gjaldt andre forhold, som bedre kontroll på sykehusdriften, forklarer Andersen.

Mobilisering
Ørjan Johansen, nestleder i Nordstrand Arbeiderpartilag og leder i Simensbråten-Ekeberg Arbeidersamfunn, forteller at de nå setter i gang en mobilisering for å beholde Ullevål sykehus som lokalsykehus.

– Vi har opprettet en mailadresse, bevar.ulleval@noap.no. Alle som lurer på noe om denne saken kan sende oss en mail, forklarer Johansen. Det lokale arbeiderpartilaget vil også legge underskriftslister i bydelenes butikker etter hvert.

– Vi ønsker å overlevere disse listene under en fakkelaksjon rundt Ullevål sykehus den 19. november, i forkant av styremøte i Helse Sør-Øst, forteller Johansen og legger til at de også vil arrangere et åpent møte i løpet av de første ti dagene av november.

• Les mer om mobiliseringen i Nordstrands Blad ved å klikke her eller på overskriften

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar