fredag 18. april 2008

Pressemelding fra UNN om Narvik

FØDETILBUDET VED UNN NARVIK SOMMEREN 2008

Administrerende direktør Tor Ingebrigtsen ved Universitetssykehuset Nord-Norge har i dag tatt avgjørelsen om å holde fødeavdelingen i Narvik åpen sommeren 2008. Avgjørelsen er tatt i samråd med Kvinneklinikkens ledelse.

På bakgrunn av den iherdige jobben som lokal leder ved Kvinneklinikken på UNN Narvik, Bodil Eilertsen, har gjort for å framskaffe ulike personalgrupper som kan arbeid i sommer, så besluttet Kvinneklinikkens ledelse å holde fødeavdelingen åpen sommeren 2008.

Det er leid inn vikarer som i hovedsak tidligere har vært vikar i avdelingen. Turnus og vaktlister er utarbeidet ut fra en ordinær sommerdrift. Ansatte har angivelig gitt uttrykk for en stor fleksibilitet med hensyn til endret eller større stillingsprosent for at avdelingen skal kunne holde åpent i sommer.

Kvinneklinikken ønsker fødende og deres familier lykke til med svangerskapet, fødsel og barseltid, og minner om viktige telefonnummer:

Narvik: 76 96 84 80 Vaktrom jordmor fødeavd.
Narvik: 76 96 80 00 Sentralbord

• Hentet fra UNNs egne nettsider, klikk på overskriften her for å komme til saken der

ET LITE SPØRSMÅL PRESSER SEG PÅ, I GLEDESRUSEN:
Hva mener ledelsen i UNN med å bruke uttrykket "angivelig" i pressemeldingen? De skriver "Ansatte har angivelig gitt uttrykk for en stor fleksibilitet …". Tror de ikke på at de ansatte virkelig har sagt det, eller hva?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar