torsdag 3. april 2008

Venneforeningen for Stensby sykehus møtte Ahusdirektøren

Venneforeningen for Stensby sykehus hadde invitert direktør Kreyberg Normann til møte lørdag før påske. Lokalsykehusforkjemperne hadde forberedt 10 spørsmål (se egen sak under).

Romerikes Blad skriver fra møtet:
"Venneforeningen for Stensby sykehus fikk sagt sin mening direkte til Ahusdirektør Erik Kreyberg Normann i går.

Lørdag formiddag møttes venneforeningen og Erik Kreyberg Normann på Stensby Sykehus i Eidsvoll. Venneforeningen hadde tatt initiativ til møtet for å få en redegjørelse for sykehusets situasjon. Foreningen stilte med ti spørsmål som sykehusdirektøren måtte svare på. Selv om det ble orden i litt uklarheter kom det ikke noe nytt ut av samtalene, men venneforeningen syntes det var et godt møte.

Det var et positivt møte. Forandringer er det bestemt at det blir, sier Hans Solberg, leder i Stensbys venneforening. Men selv om han har innsett at forandringene kommer til å skje, er han fortsatt kritisk til de videre planene for Stensby.

Om det blir et godt nok tilbud her setter jeg fortsatt et stort spørsmålstegn ved, sier Solberg.

VIKTIG PROSJEKTGRUPPE
Venneforeningen er særlig opptatt av hva som kommer til å skje med driften av sykehuset etter 2010, men det er det fortsatt mye usikkerhet rundt. Torsdag presenterte Normann en egen prosjektgruppe som skal utrede videre drift på Stensby.

Hans Solberg synes det er helt riktig at de er invitert til å være med i prosjektgruppa. Denne gruppa blir viktig og jeg håper vi kan bli hørt. For vi blir en talsgruppe for kommunen og befolkningen, sier Solberg. Hva vi oppnår gjenstår å se, men vi håper vi vi kan være med å bidra med noe, sier lederen.

VIKTIGE SPØRSMÅL
Eidsvollordfører Terje Teslo, var også med på gårsdagens møte. Han mener Stensbys venneforening stiller mange viktige spørsmål. Det er derfor vi inviterer dem inn i prosjektgruppa, sier han.

Etter møtet var Erik Kreyberg Normann fornøyd. Venneforeningen gjør en god jobb og målet vårt er å finne en løsning som ivaretar alles interesser, sier han."

• Hentet fra papirutgaven av Romerikes blad søndag 16. mars

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar