fredag 18. april 2008

Sommerstengt føde - "en liten sak"???

I en pressemelding fra Helse Nord fastslås det blant annet at det ikke er ønskelig at avdelingen blir holdt stengt i sommer. – Ut fra en totalvurdering av situasjonen har vi bedt UNN om å holde fødeavdelingen i Narvik i åpen i hele sommer, framgår det av pressemeldingen fra Helse Nord.

Onsdag fikk UNN beskjed fra Helse Nord om at det ikke under noen omstendighet ville være aktuelt å holde avdelingen stengt i mer enn tre uker.

– Det hadde vært ønskelig at denne saken hadde vært avklart på et tidligere tidspunkt, sier styreleder Lars Vorland ifølge pressemeldingen.

• Dette er hentet fra Fremover på nett, klikk på overskriften her for å lese saken der

Men det er interessant å få med seg også noe som står i papirutgaven av Fremover i dag:

"– Jeg er ikke overrasket over at Helse Nord og departementet har grepet inn i denne saken som følge av den store oppmerksomheten denne saken har fått. MEN JEG ER OVERRASKET OVER DET STORE ENGASJEMENTET FOR EN SÅ LITEN SAK, kommenterer UNN-direktør Tor Ingebrigtsen anmodningen fra Helse Nord om å holde sommeråpen fødeavdeling i Narvik (vår fremheving)."

og når det gjelder den påståtte bemanningskrisen refererer avisa følgende:
"Styreleder i Helse Nord, Lars Vorland sier til Fremover at i denne totalvurderingen ligger også det faktum at det har vist seg at det ikke har vært så vanskelig å få tak i fagfolk som først antatt."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar