onsdag 8. desember 2010

Kjempemarkering framfor Stortinget


FJORDABLADET Lokalsjukehusaksjonistar frå store delar av landet møtte måndag ettermiddag opp framfor Stortinget for å vise si misnøye nøye med regjeringa sin sjukehuspolitikk. To fulle bussar frå Nordfjord var med å sette farge på markeringa.

Tidleg måndag morgon sette vel hundre sjukehusdemonstratar frå Nordfjord seg til vel rette i to budssar med tur for Oslo og Folkerørsla for lokalsjukehusa sin demonstrasjon for bevaring av lokalsjukehusa framfor Stortinget.

Under demonstrasjonen vart det overlevert 12.300 underskrifter frå Nordfjord til helse- og omsorgsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen, med krav om oppretthalding av eit fullferdig lokalsjukehus med føde, akuttberedskap og ortopedi.

Lokalsjukehusaksjonistar frå store delar av landet møtte måndag ettermiddag opp framfor Stortinget for å vise si misnøye nøye med regjeringa sin sjukehuspolitikk. To fulle bussar frå Nordfjord var med å sette farge på markeringa.

Les alt om demonstrasjonen i Fjordabladet torsdag. (Fjordabladet kan du kjøpe som pdf-fil, klikk her for å gå til kjøpesida.)

• Klikk her eller på overskriften for å lese reportasjen i Fjordabladet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar